Regler

1. Aksept av vilkår

Ved å få tilgang til og bruke vår nettbutikk, samtykker du i å være bundet av disse vilkårene og betingelsene. Hvis du ikke er enig i noen del av disse vilkårene, vennligst avstå fra å bruke nettsiden vår.

2. Produkter og priser

2.1 Produktbeskrivelser: Vi streber etter å gi nøyaktige beskrivelser og bilder av våre produkter. Vi kan imidlertid ikke garantere at alle beskrivelser og bilder er helt feilfrie eller komplette. Hvis du oppdager noen avvik, vennligst kontakt vårt kundestøtteteam.

2.2 Priser: Alle priser på www.woolywonder.no er oppgitt i norske kroner (NOK) og inkluderer gjeldende skatter. Vi forbeholder oss retten til å endre priser når som helst uten forhåndsvarsel.

3. Bestillinger og betaling

3.1 Bestilling: Ved å plassere en bestilling gjennom www.woolywonder.no-butikken, garanterer du at du er minst 18 år gammel og juridisk i stand til å inngå en avtale.

3.2 Betaling: Vi aksepterer ulike betalingsmetoder, inkludert kredittkort, debetkort og KLARNA. Alle betalinger behandles sikkert gjennom anerkjente tredjeparts betalingsleverandører.

4. Frakt og levering

4.1 Frakt: Vi tilbyr kun frakt innenfor Norge. Ekstra fraktkostnader kan påløpe, avhengig av leveringsstedet. Estimerte leveringstider vil bli oppgitt under utsjekkingsprosessen, men vær oppmerksom på at disse er omtrentlige og kan variere.

4.2 Levering: Vi vil gjøre alt vi kan for å levere bestillingen din innenfor estimert tidsramme. Vi er imidlertid ikke ansvarlige for eventuelle forsinkelser forårsaket av uforutsette omstendigheter eller fraktselskapet.

5. Returer og refusjoner

5.1 Returer: Hvis du ikke er helt fornøyd med ditt kjøp, kan du be om retur innen 14 dager etter å ha mottatt produktet. Varen må være ubrukt, i sin originale emballasje og i samme stand som da du mottok den.

5.2 Refusjoner: Når vi mottar den returnerte varen, vil vi inspisere den og varsle deg om godkjenning eller avvisning av refusjonen. Refusjoner vil bli utstedt ved bruk av den opprinnelige betalingsmetoden, med unntak av eventuelle fraktkostnader.

6. Immaterielle rettigheter

Allt innhold på www.woolywonder.no, inkludert bilder, logoer og tekst, er beskyttet av opphavsrett og andre immaterielle rettigheter. Du kan ikke reprodusere, distribuere eller bruke noe innhold fra vår nettside uten å innhente skriftlig tillatelse fra oss.

7. Ansvarsbegrensning

I den utstrekning loven tillater det, er vi ikke ansvarlige for direkte, indirekte, tilfeldige, følgeskader eller straffeskader som oppstår som følge av bruk av vår nettside eller kjøp av våre produkter.

8. Lovvalg og jurisdiksjon

Disse vilkårene og betingelsene reguleres av norsk lov. Eventuelle tvister som oppstår i forbindelse med eller relatert til disse vilkårene skal underlegges de eksklusive domstolene i Norge.

 

 

Facebook
Instagram
0
    0
    Din handlekurv
    Vognen din er tomGå tilbake til butikk